ProTech® Monte-Carlo lakbeschermig, langdurige glans en kleurbehoud verzekerd
Naast de Detailing Basic en Detailing Pro behandeling is ProTech® lakbescherming dé oplossing om het exterieur van uw auto te beschermen tegen alle vormen van vervuiling van buitenaf.

De kleur en glans van uw auto wordt zeker 5 jaar behouden door toepassing van de ProTech® duurzame lakbescherming. Het resultaat is een intens diepe kleur met een schitterende glans.

De ProTech® lakbescherming wordt toegepast op nieuwe en gebruikte voertuigen. Vele elementen van de Detailing Pro behandeling worden hierbij als basis uitgevoerd. Naast dit heeft de ProTech® behandeling een uniek procedé en zal de kracht van ProTech® u blijven verbazen!

Ik heb interesse in ProTech®
 

Behoud de kleur en glans van uw voertuig


De duurzame ProTech® lakbescherming wordt toegepast op ieder gelakt oppervlak van uw auto, waaronder de velgen. Dit door ProTech® Monte-Carlo uitgevonden product maakt gebruik van de natuurlijke structuur van de lak en laat een gesloten beschermlaag achter. Door dit gesloten systeem wordt de lak blijvend beschermd.

Dit uiterst nauwkeurige proces wordt uitsluitend door onze ProTech® gecertificeerde technici toegepast. Zoals gezegd werken deze technici onder optimale omstandigheden. Denk hierbij aan vloerverwarming, poetsbruggen, stofvrij, perfecte verlichting en speciale apparatuur. Hierdoor ontsnapt geen enkel detail aan het oog en wordt iedere oneffenheid van uw auto gezien en hersteld. Alleen op deze wijze krijgt uw auto de aandacht die vereist is om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.


De voordelen van de
ProTech® Monte-Carlo lakbeschermig

 

Krijg 40%
meer glans

De Laboratorium tests die zijn uitgevoerd op de ProTech® lakbescherming hebben een spectaculaire efficiency aangetoond. Hieruit blijkt dat een met ProTech® behandelde lak 10 keer minder snel veroudert dan een onbehandelde lak. De oorspronkelijke lak krijgt 40% meer glans en de lakkleur is intenser gedurende de hele levensduur van uw auto.

5 keer gladdere oppervlakken

De ProTech® lakbescherming geeft uw auto een weergaloos spiegeleffect en zorgt dat de lak zijdezacht aanvoelt. Door dit gladde karakter krijgt vuil geen mogelijkheid meer zich te hechten. Kom naar de showroom van ProTech® Ede Spa for Cars en ervaar het zelf!

Wassen gaat twee
keer sneller

De door ProTech® gecreëerde waterafstotende laag maakt het dagelijkse onderhoud van uw auto kinderspel. Een eenvoudige wasbeurt is voldoende om uw auto weer schoon en glanzend te krijgen.

Wasmethodes met uitstekende resultaten

Tijdens het afleveren van uw auto in onze speciaal ingerichte afleverruimte overhandigen wij u de Procase. De Procase bevat de producten en accessoires die u nodig heeft voor het periodiek onderhoud van uw auto, plus een onderhouds- en wasinstructie.

ProTech® Ede staat ook voor u klaar om dit periodiek onderhoud voor u uit te voeren. Kiest u na de ProTech® behandeling voor onze Premium Was Service dan voeren wij de eerste wasbehandeling kosteloos voor u uit. ProTech® Ede zal u conform de gemaakte afspraken uitnodigen voor het uitvoeren van deze premium wasbehandeling, de keuze is aan u.

Garantie van 5 jaar

ProTech® Monte-Carlo garandeert de slijtvastheid van de behandeling en biedt 5 jaar garantie op de kleur en de glans van de behandelde oppervlakken.
Een met ProTech® behandelde, en regelmatig volgens onze methodes onderhouden, auto zal zijn hele levensduur zijn glans en kleur behouden.

Heeft u onverhoopt schade aan uw auto dan geeft de ProTech® behandeling geen enkel probleem met betrekking tot schadeherstel. Het herstelde deel van uw auto zal wel opnieuw met de ProTech® lakbescherming behandeld dienen te worden. Het tarief voor een deelbehandeling kunt u bij ons opvragen. Vergeet deze kosten niet te claimen bij uw verzekeraar!