Additionele Dienstverlening

Naast de esthetische behandelingen biedt ProTech® Ede Spa for Cars ook producten die de veiligheid van automobilisten kunnen verbeteren. Ramen tinten is hier een voorbeeld van. Naast het ramen tinten behandelen wij ramen met glascoating.

De glascoating vindt zijn oorsprong in de vliegtuigindustrie. Sinds 1997 is glascoating beschikbaar voor de automotive branche en wordt het geproduceerd door een van de grootste autoruit fabrikanten ter wereld.

Per jaar worden in de Verenigde staten miljoenen ruiten voorzien van deze behandeling. Sinds kort is de glascoating ook leverbaar in Europa.

De glascoating van ProTech® Ede Spa for Cars is silicone vrij en maakt gebruik van een geavanceerde fluorpolymeer technologie. Deze technologie maakt het mogelijk dat de glascoating een chemische verbinding aangaat met het te behandelen glasoppervlak. Deze verbinding zorgt ervoor dat het glasoppervlak langdurig water en vuil afstotend wordt. Bij snelheden vanaf 60 km per uur zal dit water en vuil geen grip hebben op de ruit. Het zal er letterlijk vanaf spoelen zonder de ruitenwissers te gebruiken!

De glascoating is 1 jaar werkzaam op de vooruit en 2,5 jaar op de zijruiten. De duur van de werking is wel afhankelijk van het gebruik van de auto. Verder is deze behandeling bestand tegen wasbehandelingen, wasstraten, ruitensproeiervloeistof en glasreiniger. Ook wanneer er een steenslagschade aan de voorruit heeft plaatsgevonden kan er gewoon hersteld worden door een glasreparateur.

De voordelen van glascoating:
1. 35% meer zicht bij slechte weersomstandigheden;
2. Geen hechting van insecten;
3. IJsaanslag is eenvoudig te verwijderen;
4. Levensduurverlenging van de ruitenwissers;
5. Sterk verminderde schittering van de koplampen van tegemoetkomend verkeer;
6. Kortere remweg door snellere reactietijd. 1 seconde sneller reageren is een 15 meter kortere remweg bij 60 kilometer per uur;
7. Gaat 6 keer langer mee dan op silicone gebaseerde glasbehandelingen.

Een lederen interieur is mooi en geeft een luxueuze uitstraling. Naast mooi en luxueus is het lederen interieur ook het meest kwetsbare deel van de auto. Daarom vinden wij het belangrijk om dit gedeelte van de auto met zorg te behandelen

Er wordt eerst een reinigende pH neutrale balsem aangebracht. Nadat het leder is gereinigd wordt het voedende verzorgings-product aangebracht. Het verzorgende deel van de behandeling gaat veroudering tegen en zorgt ervoor dat het leder kan blijven ademen. Dit ademen zorgt ervoor dat het leder soepel blijft en dat het risico van latere uitdroging en de daarbij behorende scheurtjes worden uitgesloten.

Protech heeft een exclusief vlekwerende formule ontwikkeld om stoffen te behandelen. Dit product heeft een isolerende werking en omhult iedere vezel van het stoffen interieur. Op deze manier creëert dit product actief een vuil- en vocht afstotende laag waarmee het ontstaan van vlekken vertraagd wordt. Wordt er per ongeluk wat gemorst in uw auto dan wordt de impact verkleind, de formule geeft een spectaculair resultaat.

Naast de bescherming van vuil beschermt deze formule ook tegen het vaal worden van het interieur. De bescherming blijft meerdere jaren actief maar ervaart u een afname van de werking dan kan de behandeling worden herhaald.

Voor cabrioletdaken geldt hetzelfde als de stoffen en tapijten. ProTech® heeft dezelfde exclusiev, vlekwerende formule ontwikkeld om toe te passen op cabrioletdaken. Door de vezel omhullende werking is ook uw cabrioletdak optimaal beschermt. Niets is vervelender dan een cabrioletdak dat boomhars of vogeluitwerpselen te verduren krijgt. Door de bescherming wordt de impact van deze vervuiling geminimaliseerd. Het is wel belangrijk om dit vuil te verwijderen en laat het geen maanden zitten.

ProTech® Ede Spa for Cars staat voor u klaar om deze vervuiling te verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid boomhars of vogeluitwerpselen is het een behandeling waar u op kunt wachten. Wij hebben liever dat u even bij ons langskomt zodat wij het vuil kunnen verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Wij maken gebruik van de ProTech® geur neutralisatie producten. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel. Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst grondig wordt gereinigd om de bron van de geur te verwijderen.
Doffe koplampen? Wij behandelen de koplampen zodat deze er weer als nieuw uitzien. Door gebruik te maken van specifieke middelen verwijderen we dofheid en herstellen we de originele kleur.
Wij herstellen deuken, niet groter dan een 2 euro muntstuk zonder lakschade, graag voor u.
De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen. Door gebruik te maken van speciale borstel en luchtgereedschap verwijderen de haren van huisdieren. Dit kan een tijdrovende opdracht zijn maar met geduld en toewijding verwijderen wij elk haartje!
Het verwijderen van stickers is een lastige klus. De kans op schade is erg groot. Wij kunnen op verschillende manieren stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.
Wij kunnen op verschillende manieren type aanduiding verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een type aanduiding vrije auto met 100% schadevrije afwerking.
Het kan onverhoopt gebeuren dat uw auto geparkeerd staat op een plek waar geschilderd wordt. Door de wind kunnen fijne verfspetters op de lak van uw auto terecht komen.
Wanneer uw auto geparkeerd staat aan een treinspoor of naast een bouwplaats waar metaal bewerkt wordt dan kan het gebeuren dat dit slijpsel op uw auto terecht komt. Dit slijpsel hecht zich op uw autolak en kan gaan roesten. Deze roestdeeltjes vreten zich zodanig in uw lak en kunnen permanente schade veroorzaken. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

Hoe herkent u deze vliegroest? Kleine roestkleurige vlekje welke met de hand voelbaar zijn als de auto gewassen is.

Wanneer uw auto geparkeerd staat onder een boom dan kan er boomhars op uw auto terecht komen. Deze hars vreet zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.
Als u langs of op een net geasfalteerde weg rijdt dan kan het gebeuren dat er teerdelen op uw auto terecht komen. Deze teerdelen kunnen wij verwijderen zodat de lak van de auto weer hersteld is.